Home Copii Vacanta de vara poate fi mai distractiva si educativa cu un curs de engleza pentru cel mic

Vacanta de vara poate fi mai distractiva si educativa cu un curs de engleza pentru cel mic

5 minute de citit

Desi rima copilariei este vine vacanta cu trenul din Franta, la ora actuala am putea spune ca limba engleza este mai degraba mai usor de tolerat, abordat si invatat de catre copii. Aceasta face parte din lumea in care traim, este cel mai adesea auzita in filme, reclame, in jocuri, asadar copiii de orice varsta au interactiune cu aceasta atat de des!

Pentru acei parinti care se gandesc la activitatile extrascolare, o serie de cursuri engleza online copii poate fi o idee excelenta. La Docentisimo acestea pot avea loc si pe durata vacantei de vara. Sunt asadar o abordare prietenoasa si din punct de vedere al programului.

Cursurile de limba engleza, acces la a cunoaste mai multe

Se spune ca omul cat traieste invata si cu cat face acest lucru mai devreme, la varsta timpurie, cu atat mai bine. Cei mici au o capacitate extraordinara de a se adapta, mai rapid decat ar face-o adultii. Cat despre a invata, sunt ca niste bureti si absorb in timp mai scurt informatiile. Asadar, a incepe timpuriu, inca de la varsta prescolara, cursuri de limba engleza, este in beneficiul lor si al educatiei lor.

La Docentisimo cursurile de limba engleza, in toata diversitatea lor, se desfasoara diferit. Sunt centrate pe student, cursant si abordarea este una mai moderna. Este creat si contextul potrivit in acest sens. Adica grupurile sunt restranse, cu putini cursanti, chiar daca totul se desfasoara online. Acest lucru permite ca profesorul sa aiba timp de fiecare in parte si studiul in sine sa aiba in vedere si partea interactiva, nu doar cea de predare sau ascultare.

In plus, materialele didactice sunt si ele diversificate. Spre exemplu pentru cei mici totul se desfasoara sub forma de joc si joaca, sunt folosite flash card-uri, materiale video si audio, jocuri diverse.

Cursurile de vara ii tin pe cei mici ocupati

De fapt, scopul este de a fructifica cat mai mult si mai bine acest timp, cand copilul nu este prins in alte activitati educative. Exista un fenomen ingrijorator legat de faptul ca unii parinti exagereaza si fac programul unui copil incarcat de activitati. Este cealalta extrema a unui parinte prea pasiv din acest punct de vedere.

Cert este ca un curs de limba engleza in perioada de vara este o oportunitate de a continua studierea acestei limbi cu interes si pasiune, fara o pauza care deconecteaza poate prea mult.

Chiar si pana la perioada de vara cei interesati pot experimenta acest loc si aceste cursuri. Pentru ca nimic nu este fortat, primul curs este gratuit si are mai degraba menirea de a observa in detaliu la ce categorie se incadreaza copilul. Va fi aleasa grupa, insa si cursantul la randul sau delibereaza daca ii place ce experimenteaza aici. Este etapa de cunoastere.

Cu o asa integrare friendly si un mediu placut, adaptat varstei este greu de crezut ca cei mici nu se vor simti mai atrasi ca oricand si interesati sa studieze, sa descopere mai multe. Detalii despre cursurile disponibile regasiti in pagina oficiala a celor de la Docentisimo.

Contact:

cursuri@docentisimo.ro

+40766 297 700

Incarca mai multe articole
Incarca mai multe articole de Irina Stroe
Incarca mai multe articole in Copii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Citeste si...

Cum ajuta jucariile Montessori la dezvoltarea celor mici?

Albert Einstein a spus că „jocul este cea mai înaltă formă de cercetare”. De la o vârstă f…