Scorpionii copii – Minti de detectivi

Compatibilitate

Mama compatibila pentru Scorpion este Scorpion / Fecioara.

Tatal compatibil pentru Scorpion este Pesti / Rac.

Cum e copilul Scorpion

In cazul in care un Scorpion iti spune unul dintre secretele sale, sa stii ca iti ofera unul dintre cele mai de pret lucruri pe care le are si ar trebui sa te simti apreciat(a).  Copiii Scorpion sunt cei mai intensi dintre toate zodiile. Scorpionii nu renunta pana cand nu rezolva o problema. Calitatile lor ii fac sa devina detectivi priceputi. Iubesc tot ceea ce inseamna mister, necunoscut si le place sa descopere si sa rezolve orice enigma. Iubesc puzzle-uri de toate felurile si cartile politiste. Daca esti in cautarea unui cadou, ofere-i o carte plina de mister si te va iubi pentru totdeauna.

Pot fi extrem de emotionali atat in dragoste, cat si in furie. Copiii Scorpion sunt extremistii zodiacului. Pot obtine orice isi doresc daca isi pun mintea si efortul si lupta pentru ceea ce isi doresc cu o forta de nebanuit. Ca parinte, este important sa nu le permiti sa ii manipuleze pe altii in a obtine ceea ce doresc. Pentru a obtine ceea ce vor sunt capabili sa manipuleze si sa raneasca. De asemenea, odata raniti, ei pot fi razbunatori.

Acesti copii sunt rareori bolnavi, iar daca, totusi, se imbolnavesc, se refac repede. Nici durerea nu e o problema pentru ei.

Trebuie sa isi gaseasca niste pasiuni pentru eliminarea energiei fizice si psihice. Pot fi foarte incapatanati si dificili, iar in anumite situatii sunt adevarati vampiri energetici. Nu renunta si, la randul lor, au nevoie de oameni pe care sa se bazeze, chiar daca par sa nu aiba nevoie de cineva.

Cum e copilul Scorpion in diferite stadii ale copilariei:
De la nastere si pana la 6 luni

Serios si intens.
Prudent si autonom.
Nu-i place sa fie gadilat.
Are nevoie de iubire neconditionata.
Ii place rutina si nu-i plac surprizele.
Are nevoie de afectiune si imbratisari, dar in termenii sai proprii.
Trebuie sa se simta in siguranta si protejat.

6-18 luni

Devin constienti de imprejurimi si cauta sa inteleaga cum stau lucrurile.
Se bucura de jocul cu apa.
Ii plac jocurile care implica montarea unor forme si combinarea de culori.
Incepe sa descopere lucruri amuzante pe care altii nu le apreciaza.
Are nevoie de aprobare si permisiune.
Are nevoie de intimitate.
Chiar si la aceasta varsta, Scorpionului nu ii place sa se rada de el.

18 luni-3 ani

Din ce in ce mai sensibil.
Poate vorbi mai tarziu.
Va incepe sa isi testeze puterea si limitele.
Poate deveni incapatanat si cuvantul “nu” apare frecvent.
Poate pune intrebari incomode despre sex si moarte.

3-6 ani

Poate fi un moment dificil atat pentru mama, cat si pentru copil, deoarece el chiar trebuie sa stie ca este iubit si, in timp, va savura confortul unei imbratisari. Rabdarea este un cuvant cheie pentru parinti in aceasta etapa, la fel si perseverenta. Copilul Scorpion are nevoie de reguli si disciplina. Regulile trebuie sa fie echitabile si concepute pentru a-l pastra in conditii de siguranta si disciplina. El are nevoie mai presus de toate sa se simta iubit si aprobat de ceilalti, indiferent de ce ar incerca el sa faca.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *