Home Mama si tata Mamici Sarcina Saptamana 12 de sarcina

Saptamana 12 de sarcina

1 minute de citit

In aceasta saptamana fatul cantareste aproximativ 10-15 g, si are o lungime de 6-7 cm. Creierul bebelusului se afla la perioada cand se produc hormoni. Celulele nervoase incep sa se inmulteasca intr-un ritm alert. Acum sistemul urinar este gata crescut si in plina functionare. Si inima este dezvoltata complet, aparatul doppler avand posibilitatea de a reda bataile inimii.

Aceasta saptamana aduce si vesti bune pentru viitoarele mamici! Este cea in care vor avea cea mai buna dispozitie de pana acum.  Acum luarea in greutate depinde de tipul de organism al fiecarei gravide. In aceasta saptamana este recomandat sa mergeti la cumparaturi, hainele normal fiind prea stramte pentru burtica dvs.

De asemenea, de acum pielea incepe sa isi schimbe culoarea. Uscarea pielii este un inconvenient intalnit destul de des, dar poate fi remediat cu creme hidratante care sunt necesare pentru a regenera pielea.

Sanii raman in continuare sensibili, in plus avand loc si schimbarea culorii areolelor, acestea inchizandu-se la culoare.

Citeste mai multe despre saptamana de sarcina care te intereseaza

Alege o saptamana

Incarca mai multe articole
Incarca mai multe articole de Alina Marin
Incarca mai multe articole in Sarcina

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Citeste si...

Cum trec femeile insarcinate peste epidemia de COVID-19 si gripa

Situatia actuala privind aparitia si raspandirea virusului COVID-19 a generat o schimbare …