Produse Haribo pentru un an intreg sau sute de alte premii

Haribo aduce in Romania pentru tine si familia ta sortimentul pe care tu il alegi! Intra pe pagina de facebook Haribo Romania (www.facebook.com/HariboRomaniaOfficial ) in perioada 1-30 septembrie, voteaza sortimentul pe care il doresti dintre cele 3 optiuni si poti sa castigi produse Haribo pentru un an intreg sau sute de alte premii!

HariboHaribo este lider pe piata din Romania si cel mai mare producator de bomboane gumate si din spuma zaharoasa din lume.

“HARIBO ii face fericiti pe cei mari si pe cei mici” – sunt foarte putini cei care nu au auzit sloganul HARIBO pana acum. Dar acest slogan, pe langa mesajul sau vessel, inglobeaza promisiunea si angajamentul pe care compania il are fata de clientii sai.

Filosofia Haribo “ Calitatea este mai presus de toate” sta imprimata pe o placuta in toate fabricile Haribo din lume, pentru a le aminti angajatilor cat de important a fost, este si va ramane acest aspect.

Inspectiile pentru Controlul Calitatii sunt obligatorii la Haribo si au loc in toate etapele procesului de productie.

In perioada 1-30 septembrie, intra pe pagina de facebook Haribo Romania (www.facebook.com/HariboRomaniaOfficial ), voteaza si castiga!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *