Home Copii Bebelusi Primul Craciun al copilului tau

Primul Craciun al copilului tau

2 minute de citit

Acest Craciun va fi cu totul diferit de toate celelalte, pentru ca il vei petrece alaturi de bebelusul tau. Cand vei rasfoi peste cativa ani albumul foto, vei sopti cu vocea plina de emotie “A fost primul lui Craciun!”. Fiind atat de mic, nu va pricepe prea mult de ce este mai multa agitatie decat de obicei, dar va simti magia Craciunului si dragostea familiei.

Autor: Claudia Ilies

Acum, cu un copilas in casa, spiritul Craciunului va renaste in caminul tau si totul va fi atat de frumos! Pentru prima lui sarbatoare, nu ezita sa faci o lista practica pentru Mos Craciun: obiecte decorative pentru camera copilului, plapumioare de dormit pentru vise dulci, costumase calduroase.

De Sarbatori, crearea unei atmosfere magice in care copiii sa se simta perfect este foarte importanta. Un CD cu colinde si muzica de Craciun trebuie sa se auda pe fundal in toata aceasta perioada. Decorati un brad mare, cu lumini intermitente si pregatiti biscuitii pentru Mos Craciun.

Cand vine vorba de daruri, copilul va fi incantat sa deschida cadourile primite si sa se joace cu hartia de impachetat.  Dincolo de cadourile primite, el va cunoaste pentru prima data in viata o lume fascinanta: aceea a miturilor si povestilor. Prinsi in pregatirea festivitatilor pentru el, veti redescoperi magia Craciunului, atat de minunata.

Incarca mai multe articole
Incarca mai multe articole de Claudia Ilies
Incarca mai multe articole in Bebelusi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Citeste si...

6 sfaturi pentru alegerea unui babynest

Un babynest este un suport de dormit pentru nou nascuti. Este ideal pentru a sustine bebel…