Home Copii Mobilierul pentru camera scolarilor

Mobilierul pentru camera scolarilor

3 minute de citit

Pentru familiile care au copii, perioada de preadolescenta si mai ales adolescenta este una care aduce multe provocari. Este o perioada in care copiii sunt foarte activi si, de asemenea, este o perioada in care trebuie sa aloce destul de mult timp invatarii. Felul in care asimileaza acum informatiile si ce pasiuni isi dezvolta pot sta la baza succesului in viata de adult. Tocmai de aceea, este necesar sa beneficieze de un spatiu multifunctional:  potrivit pentru studiu, adecvat si odihnei, dar si activitatilor recreative.

Autor: Andreea Istrate

Mobilier de-a gata sau la comanda?

Exista varianta alegerii unui ansamblu de mobilier “de-a gata”, care are avantajul de a fi disponibil, cel mai probabil, intr-un timp mai scurt si care poate oferi solutii de eficienta testata ca si economie de materiale, spatiu sau depozitare. La fel de bine, exista si posibilitatea de a realiza dupa design propriu (sau cu ajutorul specialistilor) un ansamblu care sa foloseasca in cel mai bun mod spatiul existent in fiecare casa si sa raspunda exact nevoilor copiilor, in functie de preocuparile si pasiunile fiecaruia. Exista firme care ofera doar solutii limitate, alte companii care au disponibile ambele variante, asa cum este si VREAUMOBILA.RO .

PAL-ul, rezistent si accesibil

PAL-ul pare a fi solutia cea mai la indemana cand vorbim de mobila tineret. Se pot gasi usor nuante tineresti care pot placea si la 9 ani si la 12, daca se investeste si in ceva accesorii si decoratiuni potrivite varstei. Deoarece este si un material deloc pretentios ca intretinere si destul de rezistent, va face fata cel mai probabil si uzurii. Si, datorita pretului, nici parintii nu vor simti un regret foarte mare cand mobila noua se va umple de stickere, postere si graffiti.

Nu uitati ca ne puteti gasi si pe facebook! Adresa noastra de facebook este: Facebook.com/LumealuiJunior.ro . Va asteptam sa ne impartasiti din experienta voastra de mamici sau… viitoare mamici.  😀

  • logo nuvola

    NUVOLA ne invita sa crestem impreuna

    Camera copiilor este un spatiu aparte al fiecarei locuinte si, pentru ei, poate fi chiar o…
Incarca mai multe articole
Incarca mai multe articole de Alina Marin
Incarca mai multe articole in Copii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Citeste si...

Cum sa alegi incaltaminte de copii de calitate, confortabila si rezistenta

Nu este usor sa alegi pentru un copil pantofi confortabili, frumosi si de inalta calitate …