Home Copii Kanal D si-a deschis portile pentru sute de copii, in cadrul programului educational “Scoala Altfel”

Kanal D si-a deschis portile pentru sute de copii, in cadrul programului educational “Scoala Altfel”

2 minute de citit

In cadrul programului educational “Scoala Altfel”, sute de copii de toate varstele au luat cu asalt sediul Kanal D, unde au fost intampinati de vedetele statiei. Micutii s-au aratat fascinati si incantati peste masura de platourile de televiziune in care au pasit si de povestile de culise spuse chiar de vedetele lor preferate.

Fani infocati ai show-ului “Bravo, ai stil! All Stars”, micutii s-au bucurat de prezenta Ilincai Vandici care le-a explicat cum decurge o zi de filmare; copiii au defilat pe podium, in aplauze, iar unii dintre ei au luat locul juratilor si al prezentatoarei emisiunii, spre bucuria acestora.

Scolarii au aflat ce inseamna o viata de reporter adevarat si ce presupune munca in spatele camerei de filmat. Bursucu, Teo Trandafir, Silvia Ionita si Bianca Dragusanu au fost fericiti de prezenta copiiilor dornici de a afla ce inseamna sa fii un adevarat om de televiziune si i-au provocat pe acestia la un exercitiu de dictie in fata promterului.

Bucuria copiilor a atins cote maxime atunci cand pe holurile televiziunii au dat nas in nas cu Mariana Nenu, fosta concurenta din Echipa Razboinicilor, de la “Exatlon”. Aceasta i-a imbratisat pe micuti si i-a indemnat pe acestia sa faca sport.  Copiii i-au pus Marianei intrebari despre “Exatlon”, au imbratisat-o si s-au fotografiat alaturi de Razboinica.

“Nu uitati sa faceti sport pentru ca este foarte important! Daca faci sport, te gandesti la un idol al tau si vrei sa devii un campion, atunci ai toate sansele sa ajungi departe. Renuntati la telefoanele mobile si faceti multa miscare”, i-a sfatuit Mariana pe copii.

Incarca mai multe articole
Incarca mai multe articole de Alina Marin
Incarca mai multe articole in Copii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Citeste si...

5 motive pentru care copiii nascuti primavara sunt mai speciali, conform studiilor

Primavara este anotimpul in care natura revine la viata si odata cu ea si oamenii, si viet…