Home Copii În acest spațiu de joacă din București copiii adoră să-și serbeze zilele de naștere! Descoperă-l și tu!

În acest spațiu de joacă din București copiii adoră să-și serbeze zilele de naștere! Descoperă-l și tu!

6 minute de citit

Când se apropie ziua sa de naștere, copilul nu mai are răbdare: își întreabă mereu părinții câte zile mai sunt până la petrecere, rememorează toate activitățile pe care le va desfășura și parcurge din nou și din nou lista de invitați. Emoția și bucuria sa sunt cu atât mai mari cu cât știe că va petrece cu cei dragi într-un cadru special, festiv și colorat, ca în cele mai frumoase vise.

Una dintre cele mai râvnite locații de către micuții care locuiesc în capitală este un spațiu joacă copii București Nordului. În acest loc, copiii și părinții sunt întâmpinați cu surprize și cu o atmosferă colorată, încărcată de zâmbete și voie bună. 

Jocuri, jucării și multă voie bună pentru copii

Sărbătoriții care aleg să-și petreacă aniversarea la The Clouds se simt chiar printre nori. Pentru ei și pentru invitații lor sunt puse la dispoziție o serie de atracții, care le aduc zâmbete pe chip și poftă de distracție.

Pentru cei mai mici dintre participanți există jocuri senzoriale și panouri cu activități specifice vârstei, care le mențin interesul și le testează răbdarea, atenția și concentrarea. De asemenea, ei se pot juca și în căsuța din povești cu micuții de vârsta lor, imaginându-și că sunt prinți și prințese sau orice își doresc.

Pentru copiii mai măricei, sunt puse la dispoziție tobogane, piscina cu bile, complexul de cățărare sau panoul interactiv Knoocker, o mare atracție pentru copiii care adoră să îmbine tehnologia cu mișcarea.

Pe lângă aceste atracții, participanții sunt antrenați în diverse jocuri și activități de către animatorii The Clouds, care nu-i vor lăsa să se plictisească nicio secundă. Animatorii vor înveseli și mai mult atmosfera și vor face în așa fel încât spațiul să răsune de zâmbete, urale și încurajări, în timp ce echipele se întrec în competiții caracterizate de voie bună și fair play.

Spațiu de bistro special amenajat pentru adulți

Dacă micuții se simt cu adevărat într-o lume magică la The Clouds, și părinții vor avea parte de o experiență plăcută aici. Într-un spațiu special amenajat, ca o zonă de bistro, adulții vor putea savura o cafea, în timp ce-și țin sub observație micuții și pot socializa cu alți părinți, într-o ambianță plăcută și modernă.

De partea culinară se ocupă chef Ovidiu M., care îi răsfață pe toți participanții cu preparate diverse și hrănitoare, ce stârnesc apetitul tuturor doar dintr-o privire. Totul este organizat sub formă de bufet suedez, din care fiecare își poate alege feluri de mâncare diversificate, care răsfață simțurile.

Părinții pot opta pentru unul dintre cele două pachete de oferte pentru petrecerea copilului: Silver sau Gold, cu mențiunea că pe lângă acestea au și alte opțiuni pe care le pot adăuga, cum ar fi: tort, candy bar, tematică personalizată, decor din baloane, spectacol de magie sau ședință foto.

În concluzie, copiii care își petrec zilele de naștere la The Clouds se simt răsfățați, așa cum merită. Jocurile, jucăriile, atracțiile colorate, bunătățile din farfurii, distracția și atmosfera sunt motive pentru care ei își doresc să revină cât mai des în acest spațiu de joacă.

Incarca mai multe articole
Incarca mai multe articole de Elena Prachi
Incarca mai multe articole in Copii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Citeste si...

Învățarea limbii englezei prin artă și cultură: Tehnici creative pentru părinți și educatori

Vrei să faci procesul de învățare a limbii engleze mai distractiv și mai captivant pentru …