Home Mama si tata Mamici Sarcina Analize sarcina Fii sigura ca bebelusul tau e bine!

Fii sigura ca bebelusul tau e bine!

3 minute de citit

Ecografia de morfologie fetala este una dintre cele mai importante analize prenatale: ea ii furnizeaza medicului informatii esentiale despre anatomia fatului, iar parintilor le ofera ocazia de a vedea, ”in direct”, primul zambet al copilului lor. Cu o conditie: ecografia sa fie realizata de catre un medic cu experienta, care foloseste o tehnologie de ultima generatie.

Autor: Andreea Istrate

Ecografia 3D/4D este obligatorie pentru o monitorizare avansata a sarcinii!

analizele in sarcinaEcograful Voluson E8 Expert, lider in materie de ecografe pentru monitorizarea sarcinii, dotat cu cea mai avansata tehnologie 3D/4D, reprezinta un mare pas inainte in domeniul ingrijirii prenatale: el permite analiza unor informatii anatomice care nu puteau fi observate pana acum.

Cu ajutorul acestui ecograf, la Donna Medical Center, atat medicii, cat si viitoarele mame pot observa imagini 3D si 4D extrem de realiste ale bebelusului,  ”surprinse” in timp real.

Deoarece multe probleme de sanatate ale fatului sunt agravate de diagnosticele tarzii, noul ecograf este menit sa ajute specialistii Centrului Medical Donna sa identifice diferite afecţiuni sau anomalii inca din stadii incipiente si sa ofere indrumarea medicala optima pentru paciente.

De asemenea, ecograful este foarte util si pentru alte investigaţii medicale ginecologice avansate.

“Ecograful Voluson E8 Expert utilizeaza o tehnica revolutionara numita HD live, care atenueaza umbrele si ofera astfel imagini suprinzator de realiste ale fatului.  Au trecut vremurile in care medicul le arata parintilor pe ecranul ecrografului unde este bebelusul. Acum, parintii pot distinge singuri chiar si zambetul copilului” – spune Dr. Elena Claudia Teodorescu, fondator Donna Medical Center.

Despre Donna Medical Center:

Donna Medical Center este o clinica dedicata sanataţii femeilor si Centru Specializat pentru Evaluarea si monitorizarea sarcinii si afectiunilor ginecologice. Donna Medical Center ofera urmatoarele servicii: consultații de specialitate (ginecologie, oncologie, endocrinologie, chirurgie), explorari imagistice (ecografie, sonoelastografie, mamografie) și analize de laborator.

In luna mai, Donna Medical Center ofera o reducere de 100 RON la cea de-a doua ecografie de sarcina efectuata in centrul nostru sau o reducere de 20% la orice alt serviciu la alegere.

Pentru mai multe informaţii accesaţi: http://www.donna-medicalcenter.ro

  • analizele in sarcina

    Analize sarcina: ce analize sa faci in sarcina

    Pe parcursul sarcinii, medicul iti va recomanda sa faci anumite analize. Acestea sunt esen…
Incarca mai multe articole
Incarca mai multe articole de Alina Marin
Incarca mai multe articole in Analize sarcina

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Citeste si...

Vrei sa afli daca esti insarcinata, cu 5 zile mai devreme? Cum functioneaza un test de sarcina ultrasensibil

Atunci cand iti doresti un copil, sa astepti rezultatul pozitiv al testului de sarcina poa…