Home Copii Bebelusi Dezvoltare Descopera conceptul KinetoBebe – un program complet si complex de terapie pediatrica!

Descopera conceptul KinetoBebe – un program complet si complex de terapie pediatrica!

5 minute de citit

La KinetoBebe vei gasi o echipa dedicata si pasionata, care se concentreaza pe evaluarea si stimularea dezvoltarii motorii si cognitive a copiilor in primii ani ai vietii lor. Cu o varietate de terapii integrate si personal specializat, KinetoBebe ofera servicii de inalta calitate pentru a sprijini nevoile unice ale micutilor. Fiecare copil este special si merită cele mai bune atenții și ingrijiri pentru a-și atinge întregul potențial.

Descopera conceptul KinetoBebe - un program complet si complex de terapie pediatrica!

Kinetoterapie pediatrica

Kinetoterapia pediatrica este o modalitate activa de a trata si de a preveni intarzierile in dezvoltarea motorie, tulburarile de coordonare si afectiunile musculare. Kinetoterapeutii experimentati de la KinetoBebe lucreaza cu bebelusi si copii mici pentru a le dezvolta abilitatile motorii si pentru a le imbunatati postura, echilibrul si coordonarea. Acest program de kinetoterapie pentru bebelusi se concentreaza pe dezvoltarea abilitatilor motorii din primele luni de viata, ajutandu-i astfel sa-si dezvolte forta musculara, sa-si stabilizeze capul, sa invete sa se rostogoleasca si sa-si dezvolte abilitatile de a se ridica.

Logopedie

La KinetoBebe se pune accent si pe dezvoltarea abilitatilor de vorbire si de comunicare a copiilor. Cu ajutorul logopediei, copiii pot dobandi si dezvolta corect abilitatile de relationare si comunicare. Terapeutii logopezi si psihologii de aici lucreaza intens cu cei mici, ajutandu-i sa pronunte corect sunetele si cuvintele, dar si sa lege cuvintele in propozitii pentru a comunica eficient. Prin utilizarea jocurilor si a jucariilor logopedice, specialistii ii ajuta pe copii sa isi dezvolte abilitatile de comunicare in mod distractiv si interactiv.

Psihologie pediatrica

Sanatatea mentala si echilibrul emotional sunt esentiale pentru dezvoltarea armonioasa a copiilor. Prin sedinte de psihologie pediatrica, terapeutii KinetoBebe ajuta copiii sa gestioneze si sa faca fata emotiilor, sa dezvolte abilitati de relationare si sa depaseasca diverse dificultati comportamentale. Cu ajutorul evaluarii initiale si a discutiilor cu membrii familiei, terapeutii stabilesc obiective terapeutice personalizate pentru fiecare copil. Sunt utilizate teste si fise de evaluare individuale pentru a oferi cele mai bune rezultate.

Terapie senzoriala

Terapia senzoriala este un aspect important al programului de terapie pediatrica de la KinetoBebe. Prin stimularea si integrarea abilitatilor senzoriale, copiii pot castiga noi deprinderi si pot dezvolta capacitatea de a se adapta cu succes la provocarile zilnice si de a mentine un echilibru emotional. In camera multisenzoriala, copiii pot explora jocurile cu lumini colorate si muzica pentru a-si dezvolta abilitatile senzoriale. Terapeutii specializati ofera suport individual pentru a asigura o experienta de terapie personalizata si eficienta.

Ergoterapie

Ergoterapia joaca un rol vital in dezvoltarea abilitatilor si in dobandirea independentei copiilor. La KinetoBebe, terapia ocupationala se concentreaza pe dezvoltarea motricitatii si a coordonarii bratelor, a mainilor si a degetelor copiilor, prin intermediul activitatilor ludice si familiare, adaptate varstei si nevoilor copilului. Astfel,  ergoterapeutii ii ajuta pe copii sa isi dezvolte abilitatile zilnice necesare pentru un trai independent si functional.

KinetoBebe este un centru dedicat abordarii complete avand la baza conceptul one-stop-shop. Au specialistii necesari pentru a sprijini dezvoltarea armonioasa a copiilor si pentru a le oferi cele mai bune sanse de a-si realiza potentialul lor. Cu un concept complex care include kinetoterapia pediatrica, logopedia, psihologia pediatrica, terapia senzoriala si ergoterapia, sunt in masura sa lucreze alaturi de parinti pentru a oferi cele mai bune servicii pentru copii!

Incarca mai multe articole
Incarca mai multe articole de Marian Anurag
Incarca mai multe articole in Dezvoltare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Citeste si...

Sfaturi pentru a organiza o petrecere distractiva si educativa pe care prichindeii nu o vor uita niciodata

Organizarea unei petreceri pentru copii poate fi o provocare, dar si o ocazie de a le ofer…