Cum organizezi un botez memorabil pentru juniorul tau

Botezul bebelusului este un eveniment cu adevarat special in viata fiecarei mame. Este un eveniment special si pentru mama si pentru cel mic, desi acesta nu realizeaza, insa si pentru invitati. El are o semnificatie aparte, nu doar din perspectiva religioasa. Un botez trebuie sa fie o sarbatoare cu adevarat memorabila.

Cum reusim, asadar, sa facem dintr-un eveniment de anvergura medie o adevarata petrecere memorabila pentru toti cei invitati si pentru persoanele dragi care se alatura acestei zile speciale?

Trebuie sa luam in calcul o multime de factori, organizatorici si nu numai, pentru ca evenimentul sa fie unul reusit.

Locatia evenimentului

Atunci cand discutam de locatie, un restaurant select, frumos amenajat si personalizat in functie de gusturile parintilor ar trebui sa faca evenimentul sa arate perfect. La botez insa se poarta si petrecerile facute acasa. In jurul mesei traditionale, alaturi de prieteni dragi si invitati de seama, evenimentul poate capata o forma foarte cordiala si placuta, care va asigura memorabilitatea si impregnarea in sufletul celor dragi.

Meniurile invitatilor

Botezul este un eveniment micut, de cele mai multe ori, cu invitati selecti, ce fac parte din familia si cercul restrans de prieteni ai parintilor bebelusului. Asadar, meniul este de multe ori servit sub forma unui bufet suedez. Insa meniurile de botez pot fi mult mai vaste si cu o varietate mai mare de ingrediente si feluri, chiar asemanatoare unei nunti, daca numarul invitatilor se ridica la cateva zeci, iar petrecerea se doreste a fi un eveniment in toata regula. Acest lucru, combinat cu un mod de servire elegant, cu ajutorul unei echipe profesioniste de ospatari, poate asigura memorabilitatea unei petreceri de acest gen.

Sarbatoritul trebuie sa fie in prim-plan

Nu trebuie sa uitam nicio secunda ca acest eveniment nu este o petrecere oarecare. Este botezul bebelusului, asa incat acesta trebuie sa fie in prim-plan. Confortul si fericirea micutului sunt factorii in jurul carora trebuie sa ne plasam toate deciziile. Sa nu fie prea multa lume, asa incat micutul sa se simta inconfortabil, sedinta foto sa nu fie foarte obositoare pentru cel mic, muzica sa nu deranjeze prin volumul sonorului, iar invitatii sa nu se concentreze pe aspectul petrecerii si pe mesele imbelsugate, uitand de ce sunt prezenti alaturi de parinti.   

Fotografiile si sedintele video

Memorabilitatea unui eveniment se poate masura in numarul de amintiri pe care le-a lasat evenimentul invitatilor. Iar in ziua de azi, amintirile cele mai de pret pot fi surprinse in cadre si in videoclipuri de neuitat. Un fotograf profesionist este absolut necesar la un astfel de eveniment, daca dorim ca acesta sa fie cu adevarat memorabil. Pana si micutul se va putea bucura peste ani si ani de acea zi, observand totul in fotografii si in scenele video filmate de catre fotograf.

Muzica si atmosfera

Un alt lucru care nu are voie sa lipseasca sub nicio forma este muzica. Botezul este totusi un eveniment, iar invitatii au ca scop sa se simta bine, alaturi de familie si de micut. Muzica este principalul element ce creeaza atmosfera la un eveniment.

Astfel, un DJ profesionist este la fel de necesar ca si fotograful. Un DJ poate asigura un playlist vast de piese si o varietate de genuri care sa multumeasca intreaga lista de invitati. Insa, in acelasi timp, un DJ poate crea si atmosfera, nu doar prin muzica, dar si prin efectele vizuale pe care le stapaneste.

Un DJ cu experienta nu se va ocupa doar de muzica, ci va avea de oferit si o gama impresionanta de servicii vizuale. Un sistem de iluminat profesional, cu lasere si efecte speciale poate fi surpriza care face din eveniment un show adevarat, memorabil si o atmosfera de neuitat pentru invitati.

Astfel de servicii puteti gasi, spre exemplu, la firma C&S Partyz Sound. Misiunea lor este sa ofere servicii de calitate si profesionalism pentru fiecare eveniment. Iar portofoliul consistent va poate asigura de calitatea serviciilor si seriozitatea personalului.

Cu ajutorul unor asemenea colaboratori veti putea, cu siguranta, sa oferiti invitatilor oportunitatea de a participa la un eveniment memorabil.

Asadar, cu fiecare gand ce va trece prin cap cu privire la organizarea botezului pentru junior, nu uitati sa luati in calcul toti acesti factori si sa acordati fiecaruia atentia cuvenita. Doar asa veti reusi sa creati un eveniment memorabil, care sa aduca bucurie in sufletul vostru si al invitatilor, dar prin intermediul caruia sa se mandreasca si cel mic, atunci cand va creste.

semnificatia numelui nume fete nume baieti

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*