Consumul de sunca poate afecta fertilitatea barbatilor

tata si bebe churchformen com fertilitatea barbatilorCercetatorii au identificat una dintre cauzele pentru infertilitatea barbatilor: alimentele procesate pe baza de carne. Potrivit Dailymail.co.uk, o felie de sunca pe zi poate afecta fertilitatea barbatilor. La fel de vinovate pentru ca afecteaza calitatea spermei sunt toate carnurile procesate, cum ar fi sunca sau carnatii.

Autor: Mihaela Dinu

Chiar si o jumatate de portie de carnaciori pot sa scada sansele de a deveni tati. Daca pana acum mezelurile au fost considerate doar pentru starea noastra de sanatate, iata ca acestea pot afecta fertilitatea, capacitatea de a procrea. Sunca, carnaciorii sau alimentele inrudite afecteaza calitatea spermei si fertilitatea.

Cum crestem fertilitatea barbatilor

Barbatii care vor sa devina parinti ar trebui sa renunte la a consuma astfel de alimente si sa aleaga, in schimb, sa consume peste. Acesta are calitati dovedite de a potenta fertilitatea, in special daca este vorba despre cod.

De-a lungul timpului, cercetatorii au indicat ca fiind vinovate o multime de alimente si au identificat o serie de cauze care duc la infertilitate. Vestea buna este ca o viata sanatoasa, cu sport, alimentatie sanatoasa (si aceasta nu contine grasimi in exces sau mezeluri), odihna suficienta si o grija pentru sanatate inseamna si sanse mai mari de a obtine o stare optima, o buna functionare a corpului nostru si, nu in ultimul rand, o crestere a sanselor de a deveni parinti.

Foto: churchformen.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *