Colectia Burberry, pentru copii trendy

burberry kids colorat

Imprimeuri in tendinte, inimioare, patratele, culori vii si tineresti sau materiale din piele, acestea sunt elementele care caracterizeaza noua linie de haine pentru copii, Burberry. Colectia se adreseaza tuturor grupelor de varsta, de la bebelusi, la copii de 14 ani si pastreaza linia si stilul caracteristic Burberry.

Sectorul modei de lux pentru copii a luat o mare amploare in ultimii ani, mai ales datorita noii generatii de copii trendy, cei ai vedetelor. Romeo si Harper BeckhamSuri CruiseKingston RossdaleBlue Ivy KnowlesAnja Ambrosio Mazur si Skyler Berman sunt doar cativa dintre copiii ai caror parinti vor sa isi transforme copiii in “mini-me”.

Colectia Burberry, pentru copii de toate varstele

Astfel, compania a lansat o colectie de haine care acopera toate grupele de varsta, de la nou nascuti, pana la copii de 14 ani. Inspirate din arhivele brand-ului, hainele din linia Burberry Kids sunt realizate din materiale inovative si fac o puternica referire la linia Prorsum, prezentata pe catwalk, de celebrul brand britanic.

Burberry kids geaca piele

Trench-uri clasice cu aplicatii din cauciuc, jachete din piele, tricotaje, rochii si pulovere cu motivul inimioarelor, precum si piese vestimentare cu celebrul material cadrilat si cavalerul Burberry, toate aceste elemente se regasesc in colectia pentru copii.

Sursa: Trendyland.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *