Home Copii Ce trebuie sa contina ghiozdanul juniorului pentru prima zi de scoala

Ce trebuie sa contina ghiozdanul juniorului pentru prima zi de scoala

7 minute de citit

Inceputul toamnei este si luna in care copiii incep scoala. Prima zi de scoala este un moment important pentru fiecare copil, indiferent daca incepe clasa a I-a sau este deja elev. Orice junior isi doreste sa se simta special in ziua in care se reintalneste cu colegii iar acum intervine rolul tau sa il ajuti in aceasta zi importanta din viata lui. Pe langa imbracaminte, cel mic trebuie sa aiba si un ghiozdan care sa contina lucrurile indispensabile unui scolar. Pe langa acestea poate sa aiba si cateva instrumente care sa il ajute sa invete si sa mearga la scoala cu drag.

Ce trebuie sa contina ghiozdanul juniorului pentru prima zi de scoala

De aceea Art&Craft iti prezinta o colectie interesanta, pe care juniorul tau o va aprecia si de care va fi incantat: Vladut’s Story. Misiunea Art&Craft este sa promoveze Romania contemporana prin produse de inspiratie romaneasca. Toate articolele pe care le vei gasi la ei sunt pline de inspiratie si creative si sunt ideale pentru cei care doresc un moment de apreciere a spatiului romanesc.

Produse pentru ghiozdanul celui mic din colectia Vladut’s Story

Colectia Vladut’s Story cuprinde produse dedicate celor mici, precum: agenda, cana, bloc de notite, penar, stick-ere, ceas de birou, tricou, pix, breloc, fursecuri sau ciocolata. Pentru ca fiecare colectie are o poveste, Vladut’s Story il are in centru pe Vladut, un vampiras care este pregatit sa insoteasca pe oricine in calatorii si este inspirat din povestea lui Vlad Tepes. Aceasta este o marca comerciala a Art&Craft, creata pe ideea ca nu toti vampirii sunt periculosi. Astfel au fost creeate produse special pentru cei tineri.

Pentru copilul tau, care iubeste personajele poti sa pregatesti prima zi de scoala ca fiind una speciala cu produse unice si interesante, pe care le poate avea in ghiozdanul sau. Iata care sunt acestea: agenda, pix, cutie de pranz, cana, set de notite, penar sau breloc pe care il poate atasa ghiozdanului. Toate aceste produse le poti pune in ghiozdanul juniorului care se va bucura si mai mult de prima zi de scoala. 

Poti totodata sa alegi si un ghiozdan sau un pachet Back to School care contine ghiozdan, agenda cu pix si penar sau poti sa ii indulcesti ziua cu fursecuri si ciocolata, tot din aceasta colectie.

Ce produse mai poti gasi in colectiile Art&Craft pentru copii

Asa cum ai vazut, toate produsele din colectia Vladut’s Story sunt unice si speciale. Pe langa produsele pe care cel mic le poate lua in ghiozdan in prima zi de scoala, la Art&Craft poti sa gasesti si alte colectii cu produse inedite pentru copilul tau. De exemplu colectia “Once Upon a Time in Romania” are multe produse colorate si desenate intr-un mod ce tine de basmele cu Feti-Frumosi si Ilene Cosanzene, povesti preferate in general de copii. Produse precum: cutituta muzicala, cana, geanta, cutie de pranz, pix, set de notite sau caiet de desen. Alege sa transformi prima zi de scoala a celui mic intr-o zi deosebita, cu produse unice. Totodata, poti decora si camera lui cu produse din aceeasi colectie Vladut’s Story sau cu alte produse disponibile pe site-ul celor de la Art&Craft.

Despre Art&Craft

Art&Craft nu este doar un magazin, ci este un brand ce a luat nastere in 2003 si in prezent are magazine in aproape toate aeroporturile din Romania, in Baneasa Shopping City si online pe www.artandcraft.ro. In afara de produsele din colectia Vladut’s Story pentru cei mici, aici poti gasi si obiecte vestimentare, precum: porturi populare, obiecte din lemn, impletituri, obiecte decorative din lut si ceramic, produse din categoria food, precum ciocolata, biscuiti, prajituri, turta dulce sau dulceata. 

Este locul perfect unde poti gasi cadouri ideale pentru intreaga familie sau pentru prietenii din strainatate. 

Incarca mai multe articole
Incarca mai multe articole de Irina Stroe
Incarca mai multe articole in Copii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Citeste si...

Copiii sunt stresati din cauza inceperii noului an scolar? Iata cum ii poti ajuta

Indiferent de varsta, starea de sprit a copiilor poate fi grav afectata din cauza noului a…