Home Copii CARTOON NETWORK deschide oficial concursul Atelierele Imaginatiei CN

CARTOON NETWORK deschide oficial concursul Atelierele Imaginatiei CN

4 minute de citit

Mesaj catre toti copiii talentati! Cartoon Network, singurul post de televiziune care promoveaza numai animatie, deschide oficial concursul Atelierele Imaginatiei Cartoon Network. Canalul isi propune sa sustina tinerele talente si sa le ofere premii care sa ii ajute in dezvoltarea talentului pe care il au.

IS_Logo_colour

Ca parte a Atelierelor Imaginatiei Cartoon Network, portal online unde cei mici pot invata cum se realizeaza desenele animate preferate, concursul ii incurajeaza pe copiii cu varsta intre 6 si 14 ani sa dea frau liber imaginatiei si sa creeze propriile personaje, scenarii sau chiar propriile animatii.

Cartoon Network a incurajat intotdeauna tinerele talente, al caror numar a crescut semnificativ in ultimii ani. Mai mult decat atat, in studiourile Cartoon Network din Los Angeles lucreaza o multime de tineri talentati, care au realizat numeroase seriale de desene animate apreciate in intreaga lume. Acest lucru, dar si faptul ca telespectatorii CN trimit foarte des creatiile lor au reprezentat un motiv in plus pentru a le face cunostinta fanilor Cartoon Network cu minunata lumea din spatele desenelor animate.

Patricia Hidalgo, Senior Vice Presedinte, Chief Content si Creative Officer Cartoon Network a declarat: “Primim foarte des desene si idei de scenarii de la fanii Cartoon Network care se inspira din serialele noastre, de aceea ne-am dorit sa realizam un loc unde sa le incurajam creativitatea uimitoare. Atelierele Imaginatiei Cartoon Network reprezinta locul unde cei mici pot sa invete, de unde se pot inspira, unde se pot distra si unde pot fi ei insisi. Pentru noi, a fi diferit inseamna a fi unic. Mai mult, prin acest concurs, copiii pot castiga super premii sa ii ajute sa dea viata creatiilor. Suntem tare nerabdatori sa vedem cat de creativi sunt.”

Artistii si realizatorii, printre care Ben Bocquelet (Uimitoarea lume a lui Gumball), Rebecca Sugar (Steven Univers), dar si multi altii, ii vor insoti pe cei mici in calatoria lor prin website-ul dedicat acestui proiect, unde vor gasi sfaturi si trucuri cu privire la modalitatile de realizarea a propriilor personaje, animatii si scenarii. Astfel, cei mici se vor putea bucura de o gama variata de activitati, printre care elemente grafice de desenat, de colorat, muzica, scenarii, efecte speciale, elemente de voce, grafica pentru miscare si animatie – punandu-le la dispozitie cele mai bune echipamente pentru a incepe sa lucreze la propriile desene.

Copiii vor avea posibilitatea de a-si inscrie opera in mai multe categorii: desen, scenariu sau animatie. Marii castigatori ai celor trei categorii vor primi cate o tableta UTOK 1005D, iar castigatorii locurilor doi si trei vor fi premiati cu tablete UTOK Hello 7D.

Concursul se desfasoara in perioada 15 septembrie – 1 noiembrie 2015. Pentru mai multe detalii, puteti vizita website-ul http://www.imaginationstudios-competition.cartoonnetwork.ro

Incarca mai multe articole
Incarca mai multe articole de Alina Marin
Incarca mai multe articole in Copii

4 Comentarii

 1. Raluca

  March 1, 2016 at 5:25 pm

  imi place concursul

  Raspunde

 2. Yanys

  November 23, 2016 at 12:50 pm

  e tare

  Raspunde

 3. manolache

  December 7, 2016 at 6:36 pm

  Mahzkbdzukdvc

  Raspunde

 4. luca gabi

  December 9, 2016 at 7:56 pm

  foarte tare

  Raspunde

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Citeste si...

Cum ne influenteaza traumele din copilarie viata la maturitate si ce optiuni exista

Ranile emotionale din copilarie isi pun adanc amprenta asupra vietii noastre de adult si c…