Saptamana 21 de sarcina

In aceasta saptamana dezvoltarea copilului incetineste cat de cat, chiar daca fatul creste, in general, intr-un ritm lent. Sistemul nervos central, organele si pielea evolueaza in continuare. Chiar daca sistemul digestiv nu este complet dezvoltat, bebelusul poate sa inghita si sa absoarba lichid amniotic. De asemenea, intestinele se strang si se relaxeaza. Cu ajutorul lichidului amniotic pe care copilul il inghite,  sistemul digestiv evolueaza. Este surprinzator, dar puteti simti cand fatul sughita.

Sunt multe femei care sunt fericite in acest al doilea semestru deoarece burtica nu este asa mare, iar greata a pierit. Putem spune ca acum renaste un oarecare confort. De asemenea, plimbarile sunt necesare, indiferent daca cumparati ceva nou pentru garderoba sau iesiti cu prietenele. Un timp bun pentru exercitii fizice pentru insarcinate este cam de 20 de minute.

De asemenea, sanii sunt in continuare firavi, iar acum inchiderea culorii areolei este mai vizibila. Aveti parte si de simptome ca ameteli, urinari frecvente, constipatie si dureri de cap.

Citeste mai multe despre saptamana de sarcina care te intereseaza

Alege o saptamana

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *