O noua editie a CONIL Fest – Festivalul Integrarii

Finalul lunii ianuarie a acestui nou an va fi marcat, in Bucuresti, de evenimentul artistic deja traditional CONIL Fest – Festivalul Integrarii 2016, ajuns la editia a XII-a, programat in zilele de 23 si 24 ianuarie in Sala mare a Palatului National al Copiilor!

Organizat de Asociatia CONIL si Asociatia 3 M, CONIL Fest – Festivalul Integrarii si-a propus sa ofere din nou un spectacol complex si complet in cadrul caruia, pe parcursul celor doua zile, 1200 de copii talentati la muzica, dans, interpretare instrumentala sau teatrala vor performa pe scena intr-un maraton artistic desavarsit.

Pe scena vor urca si reprezentanti ai scolilor speciale care ne vor demonstra ca, indiferent ca este vorba despre sindrom Down, autism sau deficienta de vedere sau auz, talentul exista si trebuie promovat si sustinut!

Toti participantii isi vor incanta publicul cu momente de interpretare vocala sau instrumentala, cor, dansuri moderne si populare, balet, scenete de teatru, reprezentatii sportive si de arte martiale.

Nici din foaier nu vor lipsi atelierele de creativitate sau distractive pentru copii, standurile pentru cei mici si mari deopotriva, asa ca va asteptam pe toti, cu drag!

Intrarea este libera si organizatorii promit un spectacol de calitate!
Informatii si detalii: adela.hanafi@asociatiaconil.ro; marketing@asociatiaconil.ro ; pr@asociatiaconil.ro,
Telefon : 0721-914.034 https://www.facebook.com/events/1680375652174674/ si   www.conil.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *