CONCURS: Castiga unul dintre cele 3 premii oferite de Boomerang

Lumealuijunior.ro te invita la Concurs!

Participa la concurs si poti castiga unul dintre cele 3 premii oferite de Boomerang. Fiecare premiu contine un rucsacel de plus Scooby-Doo, o paturica Scooby-Doo si un penar care contine radiera, creion, rigla si ascutitoare.

Despre Scooby-Doo

Stim cat de mult va place Scooby-Doo si cat de mult va distrati de fiecare data cand rezolva fara sa vrea un nou mister, de aceea va invitam la un concurs special!

Despre serial

Scooby si gasca revin in Fii tare, Scooby-Doo! Gasca e in ultimul an la liceu si decide sa isi petreaca vacanta de vara intr-o drumetie in Masina Misterelor! De-ar fi fost atat de simplu: pe drum descopera o colcaiala de monstri, strigoi si demoni, care tin mortis sa le strice planurile de vacanta.

Vezi cum se descurca Scooby, Shaggy, Fred, Daphne si Velma la petrecerile misterioase cu monstri, la intalniri cu muzicieni-strigoi si in intreceri cu yeti si roboti puternici! Hopa! Distractia, comedia si misterele la tot pasul sunt garantate.

Viziteaza site-ul Boomerang unde poti juca jocuri gratuite online si poti descoperi o multime de videoclipuri gratuite de vizionat! Ne vedem acolo!

Premii – 3 premii, fiecare contine un rucsacel de plus Scooby-Doo, o paturica Scooby-Doo si un penar care contine radiera, creion, rigla si ascutitoare

Participare:

Perioada in care poti participa este 18  – 30 mai 2017.

Cum participi:

E adevarat ca Scooby e animalul de companie al lui Shaggy, dar cei doi se poarta de parca ar fi frati. Isi fura unul altuia mancarea, isi termina reciproc propozitiile si se salveaza unul pe celalalt din mainile unor raufacatori fiorosi. Din fericire, monstrii se dovedesc de fiecare data a fi oameni mascati.

Raspundeti la intrebarile noastre de mai jos si castigati super premii cu Scooby-Doo!

De ce este Scooby-Doo personajul tau preferat de la Boomerang?

Si nu uitati sa urmariti episoadele „Fii tare, Scooby-Doo”de luni pana vineri la 18:05, la Boomerang!

Cine castiga:

Participantii cu cele mai interesante raspunsuri vor castiga unul dintre cele trei premii oferite de Boomerang.

Premiile vor fi trimise castigatorilor de catre sponsorul acestui concurs.

Castigatorii vor fi anuntati in pagina de concurs, printr-un comentariu la acest articol de pe site-ul Lumealuijunior.ro, pe pagina de facebook a Lumealuijunior.ro si pe adresa de e-mail, pana la data de 10 iunie 2017.

Prin inscrierea la acest concurs, participantii sunt de acord ca datele furnizate la inregistrare sa fie procesate si utilizate de catre Lumealuijunior.ro si sponsorul acestui concurs la trimiterea de noutati, oferte si promotii.

*Pentru a fi eligibili, participantii trebuie sa respecte cerintele

**Pentru a fi eligibili, participantii trebuie sa specifice datele exacte, valide si reale la postarea comentariului: nume si adresa de e-mail (aceeasi adresa de e-mail va fi folosita la abonarea automata la newsletter-ul Lumealuijunior.ro). Castigatorii vor fi contactati prin e-mail si vor primi pe adresa de e-mail furnizata la logare/abonare/postarea comentariului instructiunile necesare pentru a putea intra in posesia premiului castigat.

***Participantii cu raspunsuri copiate sau postate anterior pe alte site-uri pot fi descalificati.

****Castigatorii trebuie sa raspunda la mail-ul de anuntare a castigarii premiului in maxim 24 de ore de la data trimiterii acestuia. In caz contrar, pot pierde dreptul de a castiga premiul, acesta revenind unui alt participant.

semnificatia numelui nume fete nume baieti

3 Comments

  1. In primul rand, Scooby-Doo este cel mai inteligent si prietenos catel, iar eu iubesc cateii. Desenele cu Scooby – Doo mi se par distracive si educative.
    Scooby si Shaggy fac o super echipa si sunt mereu invingatori.

  2. Scooby Doo este un catel amuzant, dar foarte speriat de fantome. Imi place deoarece este inteligent si ii place sa rezolve mistere. Isi ajuta prietenii dar nu prea vrea sa ia parte, fiidca ii este frica de orice umbra.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*